• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творча зустріч відомого поета, письменника, Володимира Шовкошитного зі слухачами курсів підвищення кваліфікації

Творча зустріч відомого поета, письменника, Володимира Шовкошитного зі слухачами курсів підвищення кваліфікації

2015-05-13

/Files/images/DSC_2733.JPG

Перебуваючи на Кіровоградщині, відомий поет, письменник, публіцист, видавець, заступник голови Народного Руху України Володимир Шовкошитний відвідав КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», зокрема відбулася зустріч з вчителями початкових класів області.

Він ознайомив слухачів курсів з новинками видавництва «Український пріоритет» та презентував їм авторську бібліотеку.

Ця «бібліотечка» налічує близько 50 книг сучасних авторів. Кожна з них свого роду «перлина», яка дозволяє читачу заглибитися в національну історію свого народу. Серед них: книги Володимира Шовкошитного «Герої народжуються на могилах героїв», «Мерехтіння зникань», «Білий кречет»; також твори Надії Степули «Сьомий Аркан», Василя Базіва «Армагедон на Майдані», Анатолія Шевченка «Глухий кут малоросійства», Євгена Дудара «Іудин гріш» та інші.

Слухачі курсів мали змогу послухати вірші у виконанні автора про Україну, про жінку, про життя. Вірші Володимира Шовкошитного різні, бо в них багато життя, почуттів, емоцій - і все це щире й правдиве до болю.

/Files/images/DSC_2745.JPG/Files/images/DSC_2740.JPG

Щира бесіда з автором торкнулась душі кожної людини. Володимир Шовкошитний зазначив: «Я переконаний, що для того, щоб Україна стала першою державою Європи, це молоде покоління патріотів повинно вимріяти для себе Україну як найкращу державу, і тоді вона нею стане, бо слово і мрія – матеріальні поняття».

Простий спосіб стати повністю невидимим в Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 182