• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

2015-12-30

/Files/images/з-Новим-Роком-та-Різдвом-Христовим1.jpg

Шановні колеги!

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання!

Сподіваємося, що Ви підходите до цих свят з новими здобутками і далекосяжними планами. Нехай Новий рік та Різдвяна Зоря принесуть у Вашу домівку веселий настрій,здоров’я,щастя, гучну коляду та зігріють радістю серце. Нехай рік прийдешній буде для Вас багатим нка добро,щедрим на творчу наснугу, успіхи у професійній діяльності. Хай Різдвяні свята Божим благословенням осяють усі Ваші добрі справи та починаття.

Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях,особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя. Хай кожний день вашого життя буде наповнений золотавим сонячним світлом, ранкові зорі будуть вашим щоденним оберегом,а почуття любові і прощення – вічним і ніколи не зрадять Вас. Зичимо здоров’я,здійснення всіх бажань і надій,успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю,яка допоможе здолати всі негаразди.

Бажаємо Вам і Вашій родині міцного здоров’я,великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою колектив кафедри дошкільної та початкової освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 214