• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання обласної творчої лабораторії вчителів початкових класів

Засідання обласної творчої лабораторії вчителів початкових класів

2016-03-16

/Files/images/творч.JPG

16 березня 2016 року на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» та КЗ «Навчально-виховне об’єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбулося засідання обласної творчої лабораторії вчителів початкових класів з проблеми «Виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів у навчально-виховному процесі».

З вітальним словом до учасників звернулася керівник творчої лабораторії, старший викладач кафедри ДПО, кандидат педагогічних наук Третяк Ольга Петрівна.

На засіданні розглядалися наступні питання:

- Педагогічний такт та гуманістична спрямованість учителя. Імідж учителя.

- Використання інноваційних технологій і методик у вихованні ціннісного ставлення до людини у молодших школярів.

- Організація позакласних заходів та діагностичних засобів з виховання ціннісного ставлення до людини в учнів 1-4 класів.

- Ціннісне ставлення до вчителів та батьків. Етика взаємодії.

Продовжила свою роботу творча лабораторія у КЗ «Навчально-виховне об’єднання «Спеціалізована загальноосвітня школа №6 І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ярова Н.В. презентувала навчальний заклад, розповіла про роль сервісу Google у професійній діяльності вчителя та про роль сім’ї у процесі формування особистості.

Вчителі початкових класів Танасевич О.Г., Іващенко Л.А. та Ярова С.А. провели ділову гру «Особистісно-орієнтоване виховання школяра запорука успішної людини»

На завершення учасники переглянули виховний захід «Ми у світ цей прийшли, щоб людей шанувати, щоб зернини добра друзям всім дарувати».

Всі учасники обласної творчої групи висловили слова вдячності директору НВО «Спеціалізована загальноосвітня школа №6 І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кравченко Н.С., заступнику директора з навчально-виховної роботи Яровій Н.В., вчителям початкової школи за організацію та проведення обласної творчої лабораторії.

/Files/images/обл5.JPG

/Files/images/обл4.JPG
/Files/images/обл3.JPG

/Files/images/обл1.JPG

/Files/images/обл2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 180