• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з очільником Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація працівників дошкільної освіти»

Зустріч з очільником Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація працівників дошкільної освіти»

2019-03-04

/Files/images/Головна 04.03.jpg

28 лютого 2019 року в рамках курсів підвищення кваліфікації керівників закладів дошкільної освіти на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» відбулася зустріч із Ніною Володимирівною Омельяненко, шеф-редактором управлінських видань MCFR:Освіта, очільником Всеукраїнського громадського об’єднання «Асоціація працівників дошкільної освіти».

Під час тематичної дискусії з проблеми «Організаційні, фінансові та кадрові питання діяльності закладу дошкільної освіти» були розглянуті наступні питання:

- нормативні документи директорів закладів дошкільної освіти;

- організаційна та фінансова самостійність закладу;

- особливості оформлення документації з кадрової роботи;

- складання та оформлення ділової документації.

Під час «Вільного мікрофону» у педагогів була можливість отримати відповіді на актуальні питання, які виникають в процесі діяльності сучасного керівника закладу дошкільної освіти.

Невимушена та позитивна атмосфера спілкування надихнула учасників тематичної дискусії на бажання активно співпрацювати з «Асоціацією працівників дошкільної освіти» та не стояти осторонь змін та новацій у сфері дошкільної освіти.

Для ефективної комунікації та оперативної взаємодії щодо участі в обговоренні проекту змін до закону України «Про дошкільну освіту» планується створення робочих груп педагогічних працівників закладів дошкільної освіти області.

Інформацію підготувала завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Н.Тарапака.

/Files/images/04.03.1.jpg/Files/images/04.03.2.jpg/Files/images/04.03.3.jpg/Files/images/04.03.4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 265